VEULENS 2017

/VEULENS 2017
VEULENS 2017 2018-02-01T21:43:19+00:00

Veulens 2017

In 2017 zijn er 5 veulens geboren. De vader van de veulens is de bruin-bonte Velvet v.d. Colorstable. Wij hebben geen enkel bruinbont veulen van hem, maar 2 zeer lichte vosjes met witte manen en 2 zwart-bonte en 1 zwartschimmelbont veulen.

We hebben alle 5 de veulens nog en gaan in het voorjaar een keuze maken.

De voskleurige veulens

Lilly-Ann au Petit Galop

Lilly-Ann is een merrie veulen uit 1e pr kroon merrie Walske van Veldzicht. Lilly-Ann heeft een mooie licht voskleur en krijgt witte manen. Ze heeft haar veulen premie gehaald

Louis Lasalle au Petit Galop

Louwietje is een hengstveulen van 2e premie kroon merrie Sanne v.d. Heikant. Louwietje is niet mee geweest naar de premiekeuring. Hij heeft een extreem lichte voskleur, in eerste instantie leek hij een kleine maat te worden, maar op dit moment is hij ruim binnen de minimaat.

De zwart-bonte veulens

Lancelot au Petit Galop

Lancelot is een hengstveulen van de zwart-bonte 1e premie kroonmerrie Yvie uit den Hout. Hij is een echte mini en heeft op de keuring een veulenpremie gekregen. We vinden het een heel mooi veulen met goed gangwerk en daarom houden wij hem even aan, om te zien hoe hij uit groeit.

Luverne au Petit Galop

Luverne is een hengstveulen uit 2e premie kroon merrie Wiesje v.d. Blikhalm. Wiesje is een kleine maat  Luverne lijkt zeker de 90 cm zullen te gaan halen. Luverne heeft een hele mooie kleurverdeling. Hij is op 27 juli geboren en we hebben hem niet mee naar de keuring genomen

Ons schimmelbonte veulen

La petite Princesse au Petit Galop

La petite Princesse au Petit Galop is een merrieveulen van 1e premie kroon merrie Princess v.d. Toom. Ze is wat vreemd getekend met een zwart been en een wit been. Voor ons het eerste schimmel veulen uit Princess, die bij ons 3 voskleurige merrieveulen heeft gekregen. Ze is een echte mini, we hebben haar niet mee naar de keuring genomen.